This industrial waterfront two-story condo in Portsmouth NH was completely transformed, while retaining the original cues such as open beams, exposed pipework, and large windows. The interior design exploited the vernacular with hand-framed casework of industrial materials and finishes, and accessorized with post-industrial appointments.

 

This industrial waterfront two-story condo in Portsmouth NH was completely transformed, while retaining the original cues such as open beams, exposed pipework, and large windows. The interior design exploited the vernacular with hand-framed casework of industrial materials and finishes, and accessorized with post-industrial appointments. Designed with entertaining in mind, there is a wetbar off the entryway - though you will feel the magnetic pull of the open floorplan that flows through the portal opposite. Living room, dining area, and banquette are immediately accessible, but the throbbing heart is the kitchen. Its industrial capacity is masked my the charm and warmth of the brick and woodbeam interior, with pooled lighting to create intimacy despite the large and open space. 

View the embedded image gallery online at:
https://mariwoods.com/market-street-an-update#sigProId4aa127501e

 

Featured Projects